QUI SOM

Càtering Manel és la nostra proposta duta on el client ens demani. Un servei de restauració per a empreses i particulars amb una relació qualitat-preu immillorable, una altra de les nostres senyes d'identitat. El nostre saber fer al servei del teu esdeveniment.

A Càtering Manel la qualitat i presentació són primordials. Perquè els teus menjars, inauguracions i esdeveniments siguin la teva millor i fidel imatge. Som una empresa especialitzada en tot tipus d'esdeveniments. Treballem a mida de cada client, tenint la capacitat de captar el concepte de cada esdeveniment i fer-lo realitat. Ens agrada personalitzar cada esdeveniment i fer-ho especial. Amb nosaltres col·laboren els millors professionals utilitzant les millors matèries primeres per oferir-te el millor.

Celebra amb nosaltres el teu casament, comunió, sopar d'empresa o familiar o qualsevol altre tipus de reunió en la modalitat de càtering i nosaltres ens ocupem de tots els detalls sense deixar res a l'atzar perquè tot resulti impecable.

Càtering Manel compta amb l'experiència en l'atenció de serveis de càtering per fer de la celebració en l'espai que el client triï un moment únic i satisfactori per a tothom.

 

Perquè som diferents?

Perquè treballem AMB el client

Perquè sempre hi som

Perquè disfrutarà com un convidat més

 

Truquins i estarem encantats de discutir y desenvolupar amb professionalitat les seves idees.

 

El nostre objectiu: ocupar-nos de tot perquè tu no et preocupis per res.